Pension

Vi är så glada för våra medarbetare som hjälper oss i alla situationer. Att driva ett musteri på fritiden, sköta jobb och familj, är något som kräver en del av både oss i musteriet men också en del av dem som är runt omkring oss.
Harry, som är pensionär sedan… ja, jag vet faktiskt inte om han har slutat att arbeta någon gång, men han finns ofta här i musteriet. Fyller snart 93 år, är alltid på hugget, peppar och coachar och tycker inte att man ska fika för länge.
Kjell kommer gärna och styr upp ordningen med pallar och märkning så att vi inte av misstag blandar ihop några kunders äpplen och must. Han är också pensionär men gillar att hjälpa till och är en fena på pallyftaren.
Marie-Anne, med långvarig och dokumenterad kompetens i livsmedelsbranschen är också delaktig i musteriet. Hon ser till att våra rutiner för rengöring och städning är utförda, hon har koll på förpackningar som glas, boxar och annat men framför allt ser hon till att det alltid finns kaffe. Marie-Anne är nybliven pensionär och behöver trappa ner arbetslivet med hjälp av oss och vårat musteri.