Vintervila

December. Det är mörkt och ganska kallt ute. Vintern har bäddat in vår trädgård i ett fluffigt täcke av snö. Några småfåglar flyger från buske till buske i ett febrilt letande av frön och något att äta. Plogbilen har just åkt förbi vår infart. Typiskt, jag som just skottat rent på infarten.
I vår trädgård har vi tre äppelträd som just nu bara står och vilar. I alla fall hoppas jag det. Det vore ju kul om det kunde bli en sån där hejdundrande skörd av äpplen till hösten för då sätter vi igång på riktigt. Man kan ju tro att musteriet har gått i ide nu under vintern och det är väl sant på sätt och vis. Men vi sover inte, vi planerar och funderar kan man kanske säga. Webplatsen ska uppdateras, utrustningen ska optimeras och justeras, nya produkter, företagsplanering m.m. Man kan göra hur mycket som helst, om man vill.
Jag tror att det kommer bli riktigt roligt nästa säsong. Vi har flera bra idéer med riktigt bra samarbetspartners där tjänster och produkter kommer att utvecklas till stor fördel för våra kunder.

Har du några idéer på produkter som du skulle vilja ha? Vad tänker du på när du hör Sundsvalls Musteri?

Men tro det eller ej, vi har faktiskt kvar äpplen från höstens skörd. Äpplen omsorgsfullt inlindade i tidningspapper lagda i en kartong placerad i källaren, svalt och mörkt. Det går alltså att även äta äpplen, inte bara dricka dem.

Trevlig helg

/Daniel