Boka tid för mustning

Nu är det hög tid att boka en tid för mustning.  Det har redan hört av sig några som vill komma med äpplen. Kul tycker vi på musteriet. Det är bra om man kan boka tid i förväg så slipper vi förhoppningsvis lång väntetid. Har du inga äpplen är du välkommen ändå för att kolla hur det går till och känna in den goa stämningen. Skicka e-post, sms eller slå en signal. Vi vill gärna veta ungefär hur mycket äpplen du har med, om du vill att vi pastöriserar och tappar upp din must på Bag-In-Box eller om du har andra önskemål. Vår förhoppning är att vi ska hinna med att pastörisera din must medan du väntar. Men det kan också dröja beroende på om det är lång kö eller om det är mycket must som ska behandlas. Det är också trevligt om vi kan få reda på vilken äppelsort du har med för att jämföra lite mellan sorterna.

Vi öppnar för säsongen den 30/8 kl.10:00 på Tunadalsvägen 21.

Men du, har du mogna äpplen redan nu? Hör av dej så kan vi boka in en kväll lite tidigare.

Vi ses! /Daniel