HJÄLP!

Jahapp, då var vi där igen då. Bag-In-Box är i det närmaste slut och leveransen är borta. Vi har ju nämnt det tidigare att det är risk för att förpackningarna tar slut. Denna gång försökte vi säkra upp leveransen genom att beställa på ett annorlunda sätt. Men, nä. Inte denna gång heller. Men det ordnar sig ändå rätt hyfsat. Vi har möjlighet att förvara råmust i dunkar i några dagar tills förpackningarna kommit. Då pastöriserar vi och meddelar när det är klart. Om man inte tycker att denna lösning är bra får man gärna kontakta oss. Det absolut bästa förstås, är att man tar hem råmusten i dunk eller i egna kärl och fryser in den. Detta gör att det går mycket fort här i musteriet och man slipper också hämta vid annat tillfälle.

Har du frågor och funderingar så tveka inte att höra av dej. Kontaktuppgifter finns på sundsvallsmusteri.se

Vi ses! /Daniel