2019 – Sommaren efter Supersommaren

Förra sommaren kommer nog att kommas ihåg som den varmaste i mannaminne. Experterna spådde misskörd för trädgårdsäpplena. -Det är så torrt och varmt att det inte kommer att bli många äpplen som överlever detta, hördes från olika trädgårdsforum på nätet.
Men oj så fel de hade och oj så mycket frukt vi pressade under förra säsongen.

Nu har vi laddat om och ser med spänning fram emot att få komma igång igen.
Mycket har hänt i vinter. Vi fick ju lämna vår lokal vid brofästet nästan hals över huvud.
Ett tag var vi helt utan ställe att kunna musta på så vi hade faktiskt ett långt uppehåll över jul och nyårshelgerna ända in i februari innan vi kom igång igen.

Nu har vi flyttat till en mycket bättre lokal som vi har anpassat och byggt om lite för att passa ett musteri. Golvet sågades upp och en golvränna monterades och gjöts fast. Pallställage och förvaring har införskaffats och ventilation och vatten är justerade för att passa vår verksamhet.
Det har tagit lång tid men har också varit väldigt roligt.

Nu är vi redo att ta emot minst lika mycket frukt som förra året. Vi har stor kapacitet och hoppas på att kalendern fylls med bokade tider av mustsugna kunder. Det är enkelt att boka, man bara klickar sig fram från vår hemsida via Boka tid-knappen. Om man ändå tycker att det är besvärligt så kan man ringa så fixar vi en bokning.

 

//Daniel

Men var har ni flyttat då? tänker du. Jo, Bergsgatan 130 i Nacksta.
Vi kommer att lägga upp mer utförliga instruktioner hur man hittar dit.