Mustpremiär

 

Mustepremiär

Den 29/8 kl. 10:00 öppnar vi musteriet för säsongen. Kanske är det lite för tidigt för de flesta äppelsorter här i Sundsvall men kanske finns det någon med mogna äpplen som är sugen att musta. Det spelar mindre roll. Det viktiga är att ni som vill komma och titta, ställa frågor och helt enkelt se hur det går till, kan få göra det.

Såklart hoppas vi på fint väder och rent statistiskt så borde det väl vara stor chans för det. Regn har vi fått nog av i sommar. Då passar det bra med en tipspromenad. Vi har en vuxenslinga och en för barn. Efter den korta promenaden smakar det säkert bra med varmkorv och en kopp kaffe.

 

 

Vi kommer också att ha ett premiärerbjudande på äppelplockare av lättviktsaluminium till specialpris! Den har teleskopiskt skaft och fruktpåse av textil. Kan det vara så att de godaste äpplena sitter i toppen?

Äppelplockare

Äppelplockare till specialpris för alla besökare på premiären.

Våra förhoppningar är att det ska bli en skön och avslappnad dag med trevliga möten och goda pratstunder. Hoppas vi ses.