Vad har vi gjort under vintern?

Mitt under den varmaste sommaren i mannaminne känns ju vintern väldigt avlägsen. Men faktum är att det inte var mer 3 månader sedan slalombackarna var öppna och snövallarna reste sig höga kring Sundsvalls gator.

Under vintern har vi ändå hållit igång vår verksamhet om än något blygsamt. Vi inledde ett samarbete med två butiker i höstas, Maxi Ica i Birsta och Ica Kvantum i Nacksta. Detta har inneburit att vi har tillvaratagit frukt varje vecka för att förädla till en söt och god äpple- och päronmust. Pastöriserad och tappad på en drink bottle på 0.5 liter. Mycket uppskattat av butikerna och deras kunder. Vi har även besökt butikerna för att informera och bjuda på must, mycket trevligt.

Vi har också flyttat in i en lokal invid norra brofästet där vi nu förbereder oss för att ta emot äpplen för mustning. Vår förhoppning är att det ska upplevas smidigt att komma hit med bra möjligheter att lasta i och ur bilen och kanske ta en promenad längs den fina strandpromenaden som kommunen anlagt.

Planer finns även för en höstturné då vi ställer upp oss utanför matbutiker, mässor och kanske någon marknad. Schema kommer senare att publiceras både här och på Facebook. Har du idéer eller tips på var vi kan åka så meddela gärna. Det finns fortfarande några lediga tillfällen. info@sundsvallsmusteri.se Har du större mängder frukt kan vi kanske komma hem till dej?

Under vecka 30 kommer vi att öppna kalendern för mustbokning.

Vi ses till hösten. /Daniel